Десь була картинка у вк колись типу “ну чому класних людей не можна взяти і забрати додому?!” А таки можна! Я забрала класну людину до себе додому! І це мега круто!!

Мій класний день почався з того, що я заснула біля тої класної людини і проснулася біля тієї ж класної людини. Потім ще й передйогова гречка з молоком була о 7ій ранку з класною людиною.

Після того була класна хатха-йога в кафе Green. Дуже гарно розтягнулася і розслабилася. Аж мало було..

Приїхала я на Сихів десь о 10-ій ранку. Перед тим, як іти на роботу у “Землю Талантів”, пішла у 90-у школу на післяйогову пюрешку з бурячком (цього разу, на щастя, без цибулі) і борщик. Через 10 хвилин забігає натовп дітисьок з початкових класів на ту ж саму пюрешку з буряком і борщик. Серед того натовпу майже сам сидів собі хлопчик Денис. З ним я познайомилася у тій же “Землі Талантів” десь тиждень тому, коли він забігав до нас в гості на чай з  печивом. Я його впізнала і привіталася. Денис, коли впізнав мене, то теж привітався і зрадів дуже. Зрештою, після сніданку за одним столом, ми домовилися, що будемо разом їсти за тим столом кожної середи і п’ятниці. Це так мило було!! І навіть водій, який намагався щось мені кричати зі своєї кабіни-машини на пішохідному переході не зіпсував мій чудовий настрій.

dsc09666-1024x679 (я допомагаю Денису на занятті у “Землі Талантів”. Ми робимо ляльковий театр з підручних матеріалів)

Був ще смачний тортик з чаєм в честь Дня Народження співробітниці Олі Сахарчук. Ми набажали їй купу всякого хорошого і вручили цукорницю, яка Олі дуже сподобалася.

За такі моменти я обожнюю свою роботу!

Попереду зустріч з найкращою подругою.

День ще не завершився..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *