http://www.adme.ru/tvorchestvo-reklama/dove-sprosil-u-zhenschin-pro-ih-telo-286455/
цікаві ролики – Дав запитали жінок що їм не подобається у своєму тілі, що їм подобається у тілі подруги і запитали що їм подобається у власному тілі. Відповісти на останнє питання було складно.
Вони питають – Якщо ми можемо бачити красу в інших, то чи не час нам побачити власну красу?
А й справді, нам звідусюди нав*язують, що ми маємо мати ідеально чисте лице, блискуче волосся і фігуру 90-60-90, інакше ми не красиві. Але тут мені згадується стаття про моду з моєї Великої Енциклопедії Школяра. Там розповідали що у різні часи були модними різні фігури жінок. Епохи уже точно не пригадаю, але пам*ятаю, що були зображені жінки з корсетами, які стискали не тільки живіт, а й груди, тобто тоді були модні худорляві плоскогруді жінки, такі як я, деякі з моїх подруг і ще мільйони жінок. В іншу епоху, здається бароко, були модні жінки з пишними формами не такі як я, але деякі з моїх подруг і ще мільйони інших жінок. Якби всі були однакові, то так не цікаво було би жити.. Я худорлява і що би я не робила, що би я не їла, але більше, ніж на 1-2 кг я не можу поправитися. А є повненькі, пампушечки, які теж що би не робили, що би не їли, а більше, ніж 1-2 кг схуднути не можуть. І вони красиві теж!

Цікаво, що багато жінок бояться, що через їх недоліки у фігурі вони не будуть подобатися чоловікам. Але, знову ж таки, ми – різні і багатьом чоловікам подобаються дуже різні жінки, а багатьом байдуже на фігуру.

Поки писала цей пост, на фб знайома закинула ще одне відео від Дав.

Коментуйте нижче, у які двері ви би зайшли? А стосовно мене, то у красиві, або ж у звичайні але з гордо піднятою головою 🙂

http://www.adme.ru/svoboda-psihologiya/20-obychnyh-zhenschin-v-bikini-kotorye-znayut-chto-oni-prekrasny-876510/

0 thoughts on “Про жіночу красу

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *