​На фб є дуже зручна опція “бан” називається. Таким чином  кілька людей, яких я колись вважала близькими, внесли мене у цей список. Точно не знаю чому і коли це сталося. Я зрозуміла, що людина мене забанила, коли захотіла зайти на її сторінку, але не змогла знайти у пошуку. Чому мене забанили? За висловлювання моїх поглядів, думаю, за “пропаганду гомосексуалізму”. Це ж – супер зручно для створення ілюзорної утопії – де все прекрасно, де всі мислять однаково, усі віруючі християни, є тільки дві статі і романтично-еротичні стосунки можливі тільки між протилежними статями.

Згадується “Великий Чарівник Оз” (він же Чарівник Смарагдового міста). Там у смарагдовому місті усі носили зелені окуляри і не мали права їх знімати, навіть відвідувачі на вході одягали зелені окуляри. Від цього місто здавалося дуже красивим і все і всі мали зелений відтінок.

Цікаво, невже ці люди справді вважають, що таким чином вониу можуть зменшити прояви негативу у світі? Чи може вони тішать себе думкою “якщо я цього не бачу, то цього нема”? Вони ж теж частина цього світу. Не можливо збудувати свій світ окремо від усього світу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *